Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

xatziarasfb

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ Ν. ΑΦΟΙ ΟΕ

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας - Ρολλά - Γκαραζόπορτες - Κουφώματα PVC

Τηλ. 26513031297

Τάσος :6948822671 

Γιώργος : 6945799892

Παρακάλαμος,Ιωάννινα
Περιγραφή

Μεταλλικές Κατασκευές Δολιανά Ιωαννίνων

Η επιχείρηση μας Χαντζιάρα Αφοί είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Δολιανά Ιωαννίνων εδώ και 45 χρόνια και δραστηριοποιείται στον χώρο των σιδηροκατασκευών και αλουμινοκατασκευών με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Η φιλοσοφία, η αγάπη και το μεράκι μεταλαμπαδεύτηκε από τον Πατέρα της οικογένειας στους υιούς  που συνεχίζουν ως σήμερα επάξια και δημιουργικά την επιχείρηση εξελίσσοντας την καθημερινά.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε σιδερένια ή μεταλλική κατασκευή για το σπίτι ή την επιχείρηση σας όπως θωρακισμένες πόρτες, ενεργειακά κουφώματα, κάγκελα, ειδικές κατασκευές και πολλά άλλα έργα.

Μοντέρνες Λύσεις

Με δημιουργικότητα και έμφαση στις λεπτομέρειες μπορούμε να σας εγγυηθούμε την κατασκευή κομψών και μοντέρνων κατασκευών ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις τις μόδας και της τεχνολογίας.

Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό ολοκληρωμένων έργων και μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές ενώ ειδικευόμαστε και ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό για την κατασκευή θωρακισμένων πορτών και σε ενεργειακά κουφώματα.

Στόχος μα είναι να παραδώσουμε το έργο στον συμφωνηθέντα χρόνο με άρτιο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και προσοχή στις λεπτομέρειες κρατώντας το κοστολόγιο όσο το δυνατόν χαμηλότερο γίνεται.

Υπηρεσίες

- Θωρακισμένες πόρτες

- Ενεργειακά κουφώματα

- Ειδικές κατασκευές

Εμφανίσεις
1946
Φωτογραφίες
Χάρτης