Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

zygourhfb

ΖΥΓΟΥΡΗ ΡΕΝΑ

Body mission expert 

Κινέας 28, Καρδαμίτσια,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η διατροφή Bodymission ταιριάζει σε όλους, η λογική της είναι να προσαρμόζεται στα δεδομένα του σύγχρονου ανθρώπου και να μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην καθημερινότητα οποιουδήποτε θέλει να την ακολουθήσει.

* Εσύ που είσαι επαγγελματίας, εργαζόμενος, φοιτητής ή γενικά άνθρωπος με έντονη καθημερινότητα ,πίεση ,συχνή αλλαγή ωραρίων ,τώρα έχεις την εύκολη και γρήγορη λύση για γεύματα κατάλληλα όταν είσαι καθοδόν.

*Εσύ που παρουσιάζεις προβλήματα υγείας όπως καρδιαγγειακά ,σακχαρώδη διαβήτη, μυοσκελετικά μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα και τις μετρήσεις σου με τη διατροφή Bodymission και τους συμμάχους της.

*Αθλείσαι και θέλεις να τρέφεσαι υγιεινά? Είσαι άτομο με αυξημένες ανάγκες θρεπτικά συστατικά και χρειάζεσαι ελεγχόμενη διατροφή. Τώρα προάγεις την αποτοξίνωση του οργανισμού σου και την επίτευξη της σωματικής σου ευεξίας.

*Θέλεις να χάσεις βάρος, έχεις περιττά κιλά, έχεις νέο τρόπο ζωής και έντονη καθημερινότητα. Τώρα έχεις εύκολη και γρήγορη προετοιμασία γευμάτων ,καλό προφίλ θρεπτικών συστατικών και ποικιλία γεύσεων.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η BODYMISSION ΔΙΑΤΡΟΦΗ

* Είναι αποτελεσματική μιας και από τις πρώτες κιόλας μέρες βλέπεις τα αποτελέσματα της, χωρίς ενοχλήσεις όπως πονοκεφάλους ή αδυναμία. Οι σύμμαχοι στη διατροφή ενισχύουν την καύση λίπους .Απαλλαγή του φαινομένου γιο-γιο ,για αποτέλεσμα που διαρκεί.

*Είναι εύκολη με γεύματα που παρασκευάζονται σε 2 λεπτά. Κατάλληλη για χρήση στην καθημερινότητα. Λειτουργεί χωρίς να μετράς θερμίδες, γραμμάρια, μερίδες.

Δεν αποκλείει τροφές ,δεν χρειάζεται να στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις .Απολαμβάνεις το ένα ελεύθερο γεύμα σου την ημέρα ,με την οικογένεια ,με φίλους, δεν αποκλείεσαι κοινωνικά.

*Είναι επιστημονικά δομημένη ,δημιουργήθηκε από  ομάδα ειδικών διατροφολόγων. Προτείνεται από τους επιστήμονες διατροφής για απώλεια βάρους ,υγείας & ευεξίας. Για την Ελλάδα ο ειδικός διατροφολόγος και αθλητικός επιστήμονας που συμμετείχε στην επιμέλεια του προγράμματος είναι ο κύριος Γίαννης Κωτσής, διδάκτορας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ,ειδικός συνεργάτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ,ΠΑΕ ΑΕΚ ,εθνική ομάδα ποδηλασίας κ.α.

*Προϊόντα με τη σφραγίδα υψηλής ποιότητας MADE IN GERMANY ,παράγονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υπό την επίβλεψη ,έγκριση και πιστοποίηση του παγκόσμιου ανεξάρτητου οργανισμού FRESENIUS INSTITUTE,με έγκριση ΕΟΦ σε 32 χώρες όπου μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί. Η εμπειρία των 38 χρόνων στον τομέα της υγείας & ευεξίας ,αλλά και το μότο μας για περισσότερη ποιότητα στη ζωή όλων ,αποτελεί δέσμευση .

*Η πούσια συλλογή υπέροχων γεύσεων σε ροφήματα, σούπες, νιφάδες βρώμης και πρωτεϊνούχες μπάρες παρέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις απαραίτητες βιταμίνες για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Η διατροφή είναι VEGAN ,πλούσια σε φυτικές ίνες από φλοιό σπόρων psyllium και υψηλής διατροφικής αξίας πρωτεΐνη από αρακά ,ρεβίθια ,και κουκιά .

*Πολύ οικονομική ,δεν αποτελεί έξτρα έξοδο από τα γεύματα της καθημερινότητας μας. Φθηνότερο το γεύμα από οποιοδήποτε γεύμα θα καταναλώναμε στο δρόμο ή ακόμη και στο σπίτι μας .

*Προσωπική υποστήριξη όσον αφορά την απώλεια βάρους ,από ειδικό σύμβουλο ,bodymission expert ,ο οποίος είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα για την επίτευξη του στόχου σου, με δωρεάν πρόγραμμα online υποστήριξης και καθοδήγησης.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ

Εμφανίσεις
581
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
received_397660986365917.jpeg
received_3570600366524422.jpeg
received_7550800954977641.jpeg
Χάρτης