Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

venetofbfot

VENETO ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Α.Ε.

Γραφικές Τέχνες 

ΒΙ.ΠΕ,Ιωάννινα
Περιγραφή

Veneto Γραφικές Τέχνες

Η Veneto Γραφικές Τέχνες ιδρύθηκε στα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπώσεων και κύριο χαρακτηριστικό της ταυτότητάς της είναι η παραγωγή παντός είδους εντύπου.

Πιο συγκεκριμένα Κάρτες, Επιστολόχαρτα, Φάκελοι, Τιμολόγια, Διαφημιστικά έντυπα, Ετικέτες, Μπλοκ, Περιοδικά, Εφημερίδες, Βιβλία, Σουπλά, Συσκευασίες τροφίμων, Ημερολόγια, Προσκλητήρια, Τιμοκατάλογοι.

Προφίλ

Η Veneto Γραφικές Τέχνες ιδρύθηκε στα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπώσεων και κύριο χαρακτηριστικό της ταυτότητάς της είναι η παραγωγή παντός είδους εντύπου.

Τόσο η πολυετής εμπειρία μας όσο και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία ποιοτικών εργασιών με απόλυτη συνέπεια.

Στόχος μας:

Για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι να επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, που θα βοηθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εμείς προσφέρουμε, να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και ανταγωνιστικά στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

Οι εγκαταστάσεις μας:

Σε μία έκταση 2.000 τ.μ. στην Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων έχουμε δημιουργήσει μία πρότυπη βιομηχανική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένη, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Υπηρεσίες

Creative

Στο τυπογραφείο Veneto Γραφικές Τέχνες θα συναντήσετε έμπειρους γραφίστες με πολυετή πείρα στο χώρο που μπορούν να ανταποκριθούν άψογα στις απαιτήσεις σας.

Offset & Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Εκτυπώστε και ξεχωρίστε με κάθε μορφής έντυπα τα οποία αποτελούν διαφήμιση της δραστηριότητάς σας. Προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση, ποιότητα εκτυπώσεων & οικονομικές τιμές.

Μηχανογραφικά Έντυπα

Τα λογιστικά έντυπα είναι αυτά που καθορίζουν την εικόνα μιας επιχείρησης προς τους συνεργάτες ή πελάτες της.

Portfolio

Η Veneto Γραφικές Τέχνες αναλαμβάνει το σχεδιασμό και εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας, διαφημιστικών εντύπων, flyer, αφισών, ετικετών, αυτοκόλλητων, βιβλίων και ότι έντυπο μπορεί να μας ζητηθεί.

- Εταιρική Ταυτότητα

- Επαγγελματικές Κάρτες

- Folder

- Διαφημιστικά Έντυπα

- Ετικέτες

- Σουπλά – Σουβέρ

- Κατάλογοι

- Προσκλητήρια

- Βιβλία - Εφημερίδες – Περιοδικά

- Έντυπα Λογιστηρίου

Εμφανίσεις
531
Φωτογραφίες
43.jpg
Artsistas.jpg
Novanta Sei.jpg
Ouzo.jpg
Χάρτης