Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

odhgosos

SAINT GEORGE FOOTBALL PARK - A.B.A Football Training

Football Training 

Σύγχρονα προϊόντα και μεθοδολογία προπόνηση ποδοσφαίρου  

5ο χιλ. Ιωαννίνων-Δωδώνης, Έναντι Πανεπιστημίου,Ιωάννινα
Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Το A.B.A. Football Training είναι ένα καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις κάθε αθλητή. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες τύπου LED, η ασύρματη εφαρμογή μας παρακολουθεί τις επιτυχίες στον στόχο και τα δεδομένα αποθηκεύονται ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχεία στην εκπαίδευση και εξέλιξη κάθε αθλητή.

Ο προπονητικός εξοπλισμός είναι δομημένος πάνω στην γνωστική μάθηση. Η γνωστική μάθηση είναι ένας τρόπος εκπαίδευσης μακράς διάρκειας χρησιμοποιώντας πρώτα το μυαλό και μετά το σώμα. Μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα από την εκπαίδευση και να τα συγκρίνετε με τα προηγούμενα.

Επιδιώκουμε συνεχώς νέους καινοτόμους τρόπους εκπαίδευσης με χρήση της τεχνολογίας για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που θέλουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Δουλεύουμε με ολιγομελή τμήματα ποδοσφαιριστών εστιάζοντας στην λεπτομέρεια. Οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο του κάθε ποδοσφαιριστή.

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του A.B.A. Football Training είναι ότι έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να πραγματοποιηθεί μια δυναμική, απαιτητική και αποτελεσματική προπόνηση για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να επαναφέρεται τον χρόνο σας στον αγωνιστικό χώρο.

Υπηρεσίες – Προϊόντα

Προπονήσεις ποδοσφαίρου

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης ποδοσφαίρου, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και τις ανάγκες κάθε αθλητή.

Μηχανή εκτόξευσης μπάλας

Η μηχανή αυτή εκτοξεύει μπάλες με απόλυτη ακρίβεια επιτρέποντας την άμεση διαδικασία επανάληψης.

Rebounds

Πολύ ταπεινά και υποτιμημένα εργαλεία εκπαίδευσης που στοχεύουν στην βελτίωση της ακρίβειας της πάσας.

Εμφανίσεις
977
Φωτογραφίες