Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

gyroskopiofb

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

Ψητοπωλείο 

Λεωφ. Στρ. Μακρυγιάννη 4,Ιωάννινα
Περιγραφή

Έπειτα απο 20 χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό και δίνοντας έμφαση στην κορυφαία ποιότητα των υλικών και την μοναδική γεύση απο τα χειροποίητα προϊόντα μας, δημιουργήσαμε το Γυροσκόπιο σε ένα φιλικό περιβάλλον στα Ιωάννινα.

Η προσεκτική επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών με τις οποίες παρασκευάζουμε καθημερινά τα χειροποίητα ψητά στα κάρβουνα, τα πεντανόστιμα σουβλάκια, τα λαχταριστά μπιφτέκια και όλα τα προϊόντα του menu, οδηγεί σε ένα γευστικό αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία. Η άμεση εξυπηρέτηση καθώς και η δυνατότητα online παραγγελίας μας φέρνουν πιο κοντά σας.

Έχοντας παρακαταθήκη 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό, αντλώντας γνώσεις και απίστευτες εμπειρίες στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου, ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού έχοντας σαν σκέψη κάτι δικό μου και αποκλειστικά στο ύφος και το εγώ μου.

Κάπως έτσι σαν σκέψη δημιουργήθηκε το Γυροσκόπιο τέλος Νοεμβρίου του 2014. Ένα μαγαζί εστίασης που επικεντρώθηκε από την αρχή σε προϊόντα άριστης ποιότητας, καθαρό και μεγάλο περιβάλλον, άμεση εξυπηρέτηση εντός καταστήματος, αλλά και γρήγορο Delivery.

Βασικές αρχές οι καλύτερες πρώτες ύλες – χειροποίητα κρεατικά – σεβασμός και κύρος στον πελάτη.

Συνεχίζουμε σήμερα να αυτοδημιουργούμε πάνω σε νέα προϊόντα έχοντας στόχο την εξέλιξη την δική μας αλλά και την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Κοιτώντας τους στα μάτια, το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι η παροχή εστίασης θα βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο έχοντας βάσεις: τεχνογνωσία, άριστα υλικά, εμπειρία και ατελείωτο μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε.

Εξαρχής θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους που μας εμπιστεύονται για το φαγητό τους και μας έχουν ψηλά στην προτίμησή τους!

Ο Χώρος

Στο Γυροσκόπιο θα βρείτε ένα ευχάριστο περιβάλλον που μπορεί να εξυπηρέτηση οικογένειες και παρέες στο καθαρό και μεγάλο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό του χώρο

Εξυπηρέτηση

Η άμεση εξυπηρέτηση  εντός του καταστήματος αλλά και το γρήγορο Delivery, σε συνδυασμό με το ατελείωτο μεράκι γι΄ αυτό κάνουμε, στοχεύουν στην ικανοποίηση όλων αυτών που μας εμπιστεύονται για το φαγητό σας.

Ποιότητα

Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά και εκλεκτά κρέατα, στο Γυροσκόπιο θα βρείτε ένα πλούσιο menu χειροποίητων ψητών. Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται με γνώμονα τον σεβασμό προς τον καταναλωτή. Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται αποκλειστικά στο κατάστημα με ολόφρεσκα υλικά.

Εμφανίσεις
1624
Φωτογραφίες
home-section-01-to-gyroskopio.jpg
gyroskopio-about-section-01.jpg
home-about-gallery-05.jpg
home-about-gallery-06.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
ΔευτέραΚλειστά
Τρίτη12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Τετάρτη12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Πέμπτη12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Παρασκευή12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Σάββατο12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Κυριακή12:00 μ.μ.–1:00 π.μ.