Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

panartionlogo

PANARTION

Αρτοποιείο - Καφέ - Φούρνος 

Ιωαννίνων 17, Ανατολή,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το εκλεκτό φρεσκοψημένο ψωμί σε μεγάλη ποικιλία ειδών και φορμών, από ελληνικά πάντα άλευρα αποτελεί καθημερινά πόλο έλξης για όλους αυτούς που επιθυμείτε  να εισάγετε τον τρόπο διατροφής σας σε πιο υγιεινά μονοπάτια.

Όσο για τα γλυκά… Πραγματικά αριστουργήματα, με ελαφριές και λεπτές γεύσεις και όψη που σας κάνει να τα θαυμάζετε για ώρα, αποτέλεσμα διαρκούς αναζήτησης, ποιοτικών υλικών και τεχνικών που ξεπερνούν την απλή διεκπεραίωση της συνταγής. Ευφάνταστες τούρτες, κομψοτεχνήματα για κάθε περίσταση προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!

Μεγάλη γκάμα βουτήματα, κριτσίνια, σνάκς,  αφράτα και μυρωδάτα, γεμισμένα με τους πιο σαγηνευτικούς συνδυασμούς φτιαγμένα όλα από εμάς.

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείτε  να γευτείτε ένα μοναδικό χαρμάνι espresso σχεδιασμένο αποκλειστικά, για εμάς, σε συνεργασία με την  Qualita Unica επιλέγοντας take away καθώς και να τον απολαύσετε στο ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό καθιστικό μας.

Γουστόζικες τούρτες σε ότι μέγεθος, σχήμα και γεύση φανταστείς – αλλά και κατά παραγγελία – ενώ τα αναζωογονητικά ατομικά γλυκάκια και οι γαλλικές πάστες θα σας δικαιώσουν, σε όποια περίσταση και αν τα προσφέρετε.

Εμφανίσεις
3316
Φωτογραφίες
2!!.jpg
5.jpg
panartion3.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα7:00-22:00
Τρίτη7:00-22:00
Τετάρτη7:00-22:00
Πέμπτη7:00-22:00
Παρασκευή7:00-22:00
Σάββατο7:00-22:00
Κυριακή7:00-22:00