Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

654564

ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Παπαγγέλης Ε. - Βασιλείου Σπ.Ο.Ε.

Οικονομοτεχνικές Μελέτες - ΕΣΠΑ - Αναπτυξιακός Νόμος 

Πιστοποιήση ISO  - Κατασκευή Ιστοσελίδων 

Αργυρινών 18,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ

Ο όμιλος “Ανάπτυξις” δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετητικού έργου απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιζητούν την οργανωτική τους αναβάθμιση μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης.

Ο όμιλος “Ανάπτυξις” δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες Management Consulting για τις οποίες διαθέτει πολυετή και ιδιαίτερα σημαντική πείρα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κυρίως στην Ήπειρο.

Στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του ομίλου.

Η πολιτική του ομίλου “Ανάπτυξις” βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω της συνεχούς υποστήριξης και εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών της.

Η συγκεκριμένη πολιτική του ομίλου διασφαλίζεται μέσω της συνεχούς μεταφοράς και ανάπτυξης τεχνογνωσίας, εκσυγχρονισμού και εξασφάλισης αξιόλογων συνεργασιών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία του Ομίλου βασίζεται στις εξής βασικές αρχές: Ποιότητα Υπηρεσιών, Συνέπεια, Αποτελεσματικότητα και Αφοσίωση στους πελάτες.

Πρωταρχικούς σκοπούς του Ομίλου αποτελούν:

Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας και η μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους πελάτες της

Η πληρέστερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών και η εξασφάλιση της πίστης τους και της μακροχρόνιας συνεργασίας τους με τον Όμιλο

Η συνεχής παρακολούθηση των διεργασιών της με στόχο την πιστή εφαρμογή τους και τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Η ικανοποίηση του προσωπικού όσον αφορά το περιβάλλον εργασίας και η διαρκής προαγωγή του επιπέδου κατάρτισής του

Η στενή παρακολούθηση και έρευνα της

Ο Όμιλος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναγνώριση ευκαιριών και στην εκπόνηση μελετών με σκοπό τη χρηματοδότηση των τεχνολογικών, επενδυτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων στο πλαίσιο εθνικών ή Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δράσεων και πρωτοβουλιών, τραπεζικών δανείων και εταιρειών Venture Capital, αλλά και στην παρακολούθηση και διαχείριση επενδυτικών έργων για λογαριασμό επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών. Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος στα Χρηματοδοτικά και Ερευνητικά Τεχνολογικά προγράμματα καλύπτουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα πεδία:

* Χρηματοδοτικά

* Αναπτυξιακός Νόμος 4399/16

* Κοινοτικές Πρωτοβουλίες: INTERREG, LEADER, EQUAL, URBAN, κ.α.

* Χρηματοδοτήσεις από Venture Capitals, Seed Capital Fund, Θερμοκοιτίδες, Ν.Ε.Χ.Α. κ.α.

* Τεχνικοοικονομικές μελέτες δανείων

Εμφανίσεις
1467
Κατηγορίες
Βρίσκεται σε: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ MARKETING
Φωτογραφίες
514654.jpg
546546.jpg
3251365456.jpg