Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

harvestfb

HARVEST - ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Βιοτεχνία Α' υλών αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής

Παραγωγή μιγμάτων αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής

Εθνικής Αντίστασης 2, Κατσικά,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρία HARVEST με έδρα τα Ιωάννινα ιδρύθηκε το 1990. Παράγει στις ιδιόκτητες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της μια σειρά από μίγματα σε σκόνη για την ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία. Δέσμευση της εταιρίας μας είναι η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.

 Ο ποιοτικός έλεγχος των τελικών προϊόντων είναι συνεχής και άμεσος. Επιπλέον, η εφαρμογή του συστήματος HACCP σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές, άριστη ποιότητα και σταθερότητα. Οι δεσμοί μας με τεχνολογικούς οίκους της Ευρώπης, εξασφαλίζουν την συνεχή εξέλιξη και καινοτομία των προϊόντων μας τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποικιλία.

 Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Προσαρμόζουμε το προϊόν στις ανάγκες του επαγγελματία και είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να δώσουμε λύση σε τεχνικά θέματα, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία μας στο χώρο των τροφίμων, έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, παρέχοντας στους πελάτες μας άριστη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση

Εμφανίσεις
2575
Φωτογραφίες
harvest1.jpg
harvest2.jpg
Χάρτης