Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

imageframeeoi-01epaggelmatikos

ΜΠΡΑΧΑΝΤΙΝΗ Ε. ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Χειρούργος Οδοντίατρος, DDS 

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αραβαντινού 2 (έναντι Καπλάνιου),Ιωάννινα
Περιγραφή

Η χειρουργός οδοντίατρος Καλλιόπη Ε. Μπραχαντίνη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου εισήχθη το 2009 μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε και εργάστηκε σε οδοντιατρεία της Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων με στόχο την επιμόρφωσή της στην οργάνωση και συντονισμό ενός ιδιωτικού οδοντιατρείου.

Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε επί 3ετιάς ως ιδιώτης χειρουργός οδοντίατρος σε ιατρεία του εξωτερικού αποκτώντας κλινική εμπειρία , συμμετέχοντας παράλληλα σε επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια.

Από το 2021 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στα Ιωάννινα ,επί της οδού Αραβαντινού Παναγιώτη 2, ασκώντας όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής. Το ιατρείο είναι ένας φιλόξενος και μοντέρνος χώρος άρτια εξοπλισμένος με Ευρωπαϊκά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως η ψηφιακή ακτινογραφία.

 Στόχος της οδοντιάτρου είναι η κατανόηση των αναγκών κάθε ασθενούς και η παροχή σωστής θεραπευτικής αντιμετώπισης και πρόληψης των οδοντιατρικών νόσων προσφέροντας υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες με γνώμονα πάντα τα σωστά πρωτόκολλα αποστείρωσης και απολύμανσης.

Υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

-Αισθητική οδοντιατρική

-Ενδοδοντία (Απονεύρωση)

-Πρόληψη για παιδιά και εφήβους

-Καθαρισμός

-Λεύκανση

-Προσθετική οδοντιατρική

-Χειρουργική οδοντιατρική

-Ψηφιακή ακτινογραφία

Εμφανίσεις
4177
Κατηγορίες
Βρίσκεται σε: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
Φωτογραφίες
mprahantini1.jpg
mprahantini2.jpg
mprahantini4.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα10:00-18:00
Τρίτη9:00-14:00 & 18:00-21:00
Τετάρτη10:00-18:00
Πέμπτη9:00-14:00 & 18:00-21:00
Παρασκευή10:00-18:00
Σάββατο-
Κυριακή-