Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

nydriodhgosfb

ΝΥΔΡΙ STAR

Κρουαζιέρες - Ενοικιάσεις Σκαφών 

Νυδρί,Λευκάδα
Περιγραφή

Tripadvisor : Nidri Star

Από το Νυδρί και τη Βασιλική της όμορφης Λευκάδας μπορείτε να κάνετε ημερήσιες κρουαζιέρες με οικονομικές τιμές, στα γύρω νησιά( Σκορπιό, Μαδουρή, Μεγανήσι, Κεφαλονιά, Ιθάκη)  και τις όμορφες παραλίες τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Επισκεπτόμαστε επίσης τις μοναδικές αμμουδιές της Λευκάδας, το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς.

Το Nidri Star 1, 2 και 3 είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτό.

Διαδρομή

Δίχως αμφιβολία, μία από τις καλύτερες εμπειρίες στην Λευκάδα για τον επισκέπτη, είναι μία θαλάσσια ημερήσια εκδρομή με  το Nidri Star 1,2 και 3. Η μοναδική, εκπληκτική φυσική ομορφιά της Λευκάδας με τα διάσπαρτα νησάκια της, σε συνδυασμό με τα πεντακάθαρα, διαυγή νερά της, κάνουν την εκδρομή μία ενδιαφέρουσα, και μάλλον απαραίτητη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Parties

Εάν επίσης θέλετε να ζήσετε ένα μοναδικό event, ελάτε μαζί μας στα beach party που διοργανώνουμε. Ξεκινάμε από το Νυδρί για ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Σας περιμένουμε!

NIDRI STAR 1 Daily Cruises

Aπο το Νυδρί της Λευκάδας ημερήσιες κρουαζίέρες στα γύρω νησιά.

1.ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

Πρώτη μας επίσκεψη στην ομορφότερη αμμουδιά του Ιονίου, στο μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι για μπάνιο.

2.ΦΙΣΚΑΡΔΟ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)

Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου Πελάγους με τις πολλές εναλλαγές και τις ποικίλες φυσικές ομορφιές. Εκτεταμένες αμμουδερές παραλίες, γραφικοί όρμοι με γαλαζοπράσινα νερά, εντυπωσιακά σπήλαια και σπάνιοι γεωλογικοί σχηματισμοί μαγεύουν τον επισκέπτη. Στολίδι του νησιού το μοναδικό χωριό που έμεινε ανέπαφο από τους μεγάλους σεισμούς του 1953,το Φισκάρδο. Παραμονή για φαγητό και βόλτα.

3.ΙΘΑΚΗ

Πατρίδα του ομηρικού ήρωα Οδυσσέα, θρύλος, ιστορία και σημείο αναφοράς πνευματικών ανθρώπων. Η φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη αποτελεί ιδανικό τόπο για γαλήνιες διακοπές, ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και εξερευνήσεις. Συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα με υπέροχους όρμους και γοητευτικές παραλίες, γραφικά μονοπάτια και παραδοσιακούς οικισμούς. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος.

4.ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ)

Επίσκεψη στο Μεγανήσι, όπου βρίσκεται το σπηλαίο στο οποίο το 1940 κατά την διάρκεια του ΒΠαγκοσμιου πολέμου, χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Ιατρίδισ κυβερνήτης του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολής (το σκάφος μπαίνει μέσα στο σπήλαιο για φωτογραφίες).

5.ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΠΑΡΤΗ- ΚΑΣΤΡΙ

(Τα 3 νησιά του ΩΝΑΣΗ)

Βόλτα γύρω από τα νησιά με ξενάγηση και απογευματινή στάση στο νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση στο Σκορπιό για μπάνιο

6.ΜΑΔΟΥΡΗ

Το νησί στο οποίο ο μεγάλος μας ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του. Από το 1990 έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μουσείο και παραμένει κληρονομιά στα δισέγγονα του.

Εμφανίσεις
1949
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
photocategory-49.jpg
photocategory-50.jpg
ship-1.jpg
ship-2.jpg
ship-3.jpg
slide-52.jpg
Χάρτης