Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

ALL4 WATER 2

ALL 4 WATER

Πισίνες Επεξεργασία Νερού - Χημικά 

Φίλτρα Νερού - Spa - Sauna

Λεωφορος Δωδωνης 96,Ιωαννινα
Περιγραφή

Η εταιρεία all4water αποτελεί μία νεοσύστατη εταιρεία στον χώρο της κατασκευής και συντήρησης της πισίνας, του spa, της sauna όπως επίσης και στην επεξεργασία νερού. Η δεκαετής εμπειρία του εμπνευστή αυτής της εταιρείας , με προϋπηρεσία στην μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της Ελλάδας αλλά και μίας από τις καλύτερες στην Ευρώπη στον τομέα της πισίνας και του spa, σας εγγυάται την επιτυχία στην κατασκευή, τη συντήρηση καθώς και την ποιότητα της πισίνας των ονείρων σας.

Η ειδικότητά μας είναι το νερό και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση που χρειάζεστε στον ιδιωτικό αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Υπηρεσίες :

Η ειδικότητα μας είναι το νερό.

Κατασκευή Πισίνων: 

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να μετατρέψει την ιδέα σας σε μία άκρως λειτουργική, ποιοτική και απολαυστική πισίνα.

Αναλαμβάνουμε από τη μελέτη μέχρι την παράδοση της πισίνας σας σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Συντήρηση:

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε την πισίνα ή το spa σας ανέμελα, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια στη συντήρηση του νερού με τα κατάλληλα χημικά αλλά και στη συντήρηση και το service των μηχανημάτων των αντλιών αλλά και των robot αυτόματου καθαρισμού. Επίσης μπορούμε να κάνουμε εμείς για εσάς τη ρήψη των χημικών, το σκούπισμα καθώς και τις μετρήσεις με τα ειδικά όργανα μέτρησης του νερού της πισίνας σας. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση της πισίνας σας αναλαμβάνουμε και το χημικό καθαρισμό της. 

Χημικά Φίλτρα & Ανταλλακτικά: 

Βρίσκουμε μαζί σας τα χημικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας και μπορούμε εκτός από την παραλαβή τους από το κατάστημά να σας τα παραδώσουμε στον χώρο σας. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα για να σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές. Ειδικές τιμές κάνουμε σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχειακές μονάδες και πάρκα ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα πισίνας και νερού για ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βλάβη άμεσα και αποτελεσματικά με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς να παρέμβουμε για να μη στερηθείτε την απόλαυση της πισίνας σας, του spa ή της saunas.

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις: 

Ειδικότητά μας είναι το νερό για αυτό μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει ή βλάβη στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα με συνέπεια και υπευθυνότητα. 

Προϊόντα

Χημικά Προϊόντα Πισίνας: 

Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χημικά προϊόντα ευρωπαϊκών χωρών όλα πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ σε λειτουργικές συσκευασίες που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της κάθε πισίνας. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να παραδώσουμε τα χημικά σας στο χώρο σας, είτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας. Για τους επαγγελματίες του χώρου κάνουμε επιπλέον έκπτωση.

Σκούπες Αυτοματισμού Καθαρισμού Πισίνας:

Στην εταιρία μας θα βρείτε σκούπες καθαρισμού πισίνας χειροκίνητες, επαγγελματικές , τα καλύτερα robot αυτόματου καθαρισμού από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης, βούρτσες και κοντάρια καθώς και τα γνήσια ανταλλακτικά τους.

Φίλτρα Πισίνας:

Διαθέτουμε φίλτρα πλεκτά, διατομικής γης, σε πολλά μεγέθη για την κάλυψη των αναγκών σας καθώς και φίλτρα γαλλικού οίκου με εγγύηση και ποιότητα.

Εμφανίσεις
5554
Φωτογραφίες
all4water_1.jpg
pool-water.jpg
pool-water3.jpg
Χάρτης