Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

papaxrhsti

AQUADOT - ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πισίνα - Spa - Κτιριακός Αυτοματισμός 

Προκάτ Πισίνες - Φίλτρα Αντλίες 

Εξοπλισμός Πισίνας - Συντήρηση, Καθαρισμός 

Χημικά Πισίνας - Επεξεργασία Νερού 

Εξιδικευμένες Μορφές Αυτοματισμού 

Εθν. Αντιστάσεως 74, Κατσικάς,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρεια AQUAdot ιδρύθηκε το 2015 από τον Βασίλειο Παπαχρηστίδη με έδρα τα Ιωάννινα. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας και των υδάτινων κατασκευών από το 2010 σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τη πολυετή εμπειρία της στο χώρο κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών και χώρων spa αλλά και στον τομέα της επεξεργασίας νερού, με έργα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικότητας και αισθητικής, η εταιρεία μας εξειδικεύεται :

Στη κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίας χρήσεως κολυμβητικών δεξαμενών και στις πωλήσεις Υδρομασάζ, Χημικών απολύμανσης ύδατος και όλων των ειδών αξεσουάρ πισίνας. Τα υλικά που χρησιμοποιουνται είναι υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και με δυνατότητα παροχής πολυετών εγγυήσεων. Με σεβασμό προς τον πελάτη, η AQUAdot αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που απαιτείται για την κατασκευή πισίνας σε προσιτές τιμές.

Η ομάδα των συντηρητών της AQUAdot παρέχει συνεχή υποστήριξη στα ζητήματα που αφορούν τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας σας. Επίσης, αναλαμβάνει και την επισκευή ή την εκ νέου κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του εξωτερικού και της Ελληνικής αγοράς. Κάθε μηχάνημα - προϊόν, προσφέρεται με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές, σύμφωνα τα αυστηρότερα διεθνή standards.

Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική και οικονομική κατασκευή επαγγελματικών και ιδιωτικών πισίνων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με σεβασμό στις απαιτήσεις και τα χρήματα των πελατών της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία μας είναι η πρώτη στην Ήπειρο και μια από τις πρώτες στην Ελλάδα που έφερε και εφάρμοσε καινοτόμες τεχνολογίες αυτοματισμού της πισίνας (αυτόματη απολύμανση, έλεγχος της πισίνας από κινητό ή tablet κ.λπ.), φέρνοντας έτσι μια νέα εποχή στην αξιοπιστία και την αισθητική της πισίνας.

Γνωρίστε την εταιρεία μας και γίνετε και εσείς ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες της!

Υπηρεσίες :

* Κατασκευή Πισίνας

* Ανακατασκευή / Επισκευή

* Συντήρηση

* Υδρομασάζ

* Κατασκευή sauna & wellness spa

* After Sales Service

* Πολεστερικές πισίνες

 * Μηχανοστάσιο

 

Εμφανίσεις
7806
Φωτογραφίες
24654.jpg
25456.jpg
65456456.jpg
insta-1.jpg
insta-2.jpg
insta-4.jpg
Χάρτης