Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

overgasfb1

ΚΑΠΕΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - OVERGAS

Υγραέρια - Εφαρμογές Υγραερίου

Μεγ. Αλεξάνδρου 79Δ,Ιωάννινα
Περιγραφή

OVERGAS «ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ»  με διακριτικό τίτλο «OVERGAS ΑΒΕΕΥ» είναι μια καινούρια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διακίνησης και εμπορίας υγραερίου στην εγχώρια αγορά. Η εταιρία συστήθηκε το έτος 2018 και δημοσιεύθηκε νομίμως στο ΓΕΜΗ την 20.9.2018, έλαβε δε την ειδική Άδεια Εμπορίας Υγραερίου τύπου Γ’ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας το επόμενο έτος.

Η εταιρεία επέλεξε να εγκατασταθεί στην πόλη των Ιωαννίνων όπου και μίσθωσε άρτιες και ασφαλείς εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ Ροδοτοπίου και ανέπτυξε δίκτυο μεταφοράς του προϊόντος από και προς τις εγκαταστάσεις. Η θέση αυτή επιλέχθηκε, λόγω της μείξης σε αυτή την περιοχή δύο εγχώριων αυτοκινητοδρόμων και δύο πυλών εισόδου από Ε.Ε. και Αλβανία. Επιλέχθηκε δε η λύση της Βιομηχανικής Περιοχής, λόγω των κανόνων ασφαλείας που προβλέπονται από το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και την σταθερή πίστη της εταιρείας στην ορθολογική χωροταξική ανάπτυξη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε, διότι τα μέλη αυτής αναγνώρισαν το υφιστάμενο κενό στο χώρο της ημεδαπής αγοράς υγραερίου που δημιούργησε η παύση λειτουργίας προγενέστερων εταιρειών αλλά και τα προβλήματα των υφιστάμενων εταιρειών. Αναζήτησαν και ανηύραν στελέχη έμπειρα στο χώρο με αναγνωρισμένη επιστημονική εξειδίκευση, προκειμένου να αναπτύξουν συγκροτημένη υλικοτεχνική υποδομή, επιστημονικά άρτιο σχεδιασμό ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας και να εισαγάγουν πρότυπους περιβαλλοντικούς κανόνες. Προσπάθησαν δε να συνδυάσουν την επιστημονική εμπειρία με τον νέο και καινοτόμο.

Στόχοι της εταιρείας είναι οι στρατηγικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες του χώρου, η ασφαλής και αξιόπιστη εμπορική πρακτική, οι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καταναλωτή πωλήσεις.

Τέλος, η εταιρεία είναι σταθερά προσανατολισμένη στην ανεύρεση καινοτόμων μεθόδων ανάπτυξης της αγοράς υγραερίου στη χώρα και στην ανάπτυξη δια της αύξησης του μεριδίου της αγοράς και της μείωσης του κόστους λειτουργίας.

Η OVERGAS δραστηριοποιείται στις εξής υπηρεσίες:

* Μεταφορά διυλιστηριακών προϊόντων.
* Εφοδιασμός πελατών με υγραέριο
* Φιάλες υγραερίου
* Κατασκευαστικό υγραερίου (Δεξαμενές, Αυτοκίνητα κλπ)

Εμφανίσεις
5935
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
IMG.jpg
Χάρτης