Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

odhgos

ΟΙΚΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Νόμιμο Γραφείο

Φύλαξη Ηλικιωμένων - Γηροκόμος - Νοσηλεύτριες

Αρ. Αδειας Υπουργείου Εργασίας : 36779/1209

Τηλ. 6996307780

Σουλίου 23 & Καραολή,Ιωαννινα
Περιγραφή

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας - Οικία Φροντίδα στα Ιωάννινα

Το Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα είναι ένα νόμιμο γραφείο ευρέσεως εργασίας, που βρίσκεται στα Ιωάννινα και έχει άδεια από το Υπουργείο Εργασίας.

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας μας στα Ιωάννινα λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τους κανονισμούς που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας και η Επιθεώρηση Εργασίας και οι οποίοι ισχύουν για όλα τα νόμιμα γραφεία.

Παρότι η έδρα μας βρίσκεται στα Ιωάννινα, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και πανελλαδικά, ενώ στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας μαζί σας.

Το γραφείο μας προσπαθεί να κατανοήσει τις ανάγκες του πελάτη με συστηματική επικοινωνία, ώστε να επιτυγχάνεται κάθε φορά η καλύτερη δυνατή λύση.

Γι' αυτό το λόγο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο γραφείο ευρέσεως εργασίας Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα στα Ιωάννινα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας και σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο άτομο, που θα στελεχώσει τη ανάλογη θέση εργασίας στην οικία ή την επιχείρησή σας.

Ειδικότητες

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα στα Ιωάννινα αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και συνέπεια την εύρεση των κατάλληλων ατόμων που μπορούν να στελεχώσουν υπεύθυνες θέσεις, οι οποίες αφορούν σε διάφορες ειδικότητες, τόσο για την επιχείρηση, όσο και για την οικία σας.

Πιο αναλυτικά, διαθέτουμε έμπειρο και επιλεγμένο προσωπικό κάθε ειδικότητας, όπως:

Οικιακό προσωπικό

* Φροντίδα ηλικιωμένων (24ωρο)

* Φροντίδα ασθενών

* Φροντίδα ΑΜΕΑ

* Φροντίδα παιδιών (baby sitting)

* Καθαρίστριες

Νοσοκόμες- Αποκλειστικές

* Ξενοδοχειακό (εποχικό) προσωπικό

* Chef, μάγειρες - βοηθοί μάγειρα

* Λαντζιέρες

* Καμαριέρες

* Σερβιτόροι

* Υπάλληλοι υποδοχής

* Κηπουροί

* Στελέχη επιχειρήσεων

Γραμματείς

* Υπάλληλοι γραφείου

* Πωλητές

Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες παρέχεται γραπτή εγγύηση αντικατάστασης προσωπικού.

Γηροκόμοι - Νοσηλευτές

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα, που βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στην εύρεση υπεύθυνων και έμπιστων ατόμων, που αναλαμβάνουν την φροντίδα των αγαπημένων σας ηλικιωμένων ανθρώπων.

Οι γηροκόμοι – νοσηλευτές που σας συστήνει το γραφείο μας φροντίζουν με ευθύνη και σεβασμό τους ηλικιωμένους ή τους ασθενείς συγγενείς σας και τους παρέχουν την ασφάλεια που χρειάζονται, προσφέροντάς τους βοήθεια όσο αφορά στη λήψη των φαρμάκων τους, καθώς και στην τακτοποίηση των οικιακών και άλλων εργασιών τους.

Βασισμένοι πάντα στην πείρα μας όσο αφορά στην επιλογή προσωπικού που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, οι γηροκόμοι – νοσηλευτές που επιλέγουμε στο γραφείο μας Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα, που βρίσκεται στα Ιωάννινα, είναι άτομα εμπιστοσύνης, έτοιμα να σας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Εποχικό Προσωπικό

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα, που έχει την έδρα του στα Ιωάννινα, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την εύρεση εποχικού προσωπικού, που θα καλύψει τις θέσεις που επιθυμείτε στο ξενοδοχείο ή το εστιατόριό σας.

Συγκεκριμένα, το γραφείο μας στα Ιωάννινα βρίσκει για εσάς εξειδικευμένο εποχικό προσωπικό, όπως μάγειρες, σερβιτόρους και λαντζιέρες, που μπορούν να στελεχώσουν την επιχείρηση εστίασης που διαθέτετε, καθώς και υπαλλήλους υποδοχής (ρεσεψιόν), καμαριέρες και κηπουρούς για την ξενοδοχειακή σας μονάδα.

Εμφανίσεις
6318
Φωτογραφίες
251653.jpg
186.jpg
187.jpg
075.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ
Τρίτη9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ
Τετάρτη9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
Πέμπτη9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ
Παρασκευή9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ
Σάββατο9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
ΚυριακήΚλειστά