Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

siklas

SIKLAS

Ανδρικά Ενδύματα

Tommy Hilfiger - Joop - Xacus - Daniel Hechter - Milestone - Fred Perry - Italia 1969 - Montenapole - Etiem- Blauer - L.B.M.1911 - Briglia - Mnuel Ritz - Premiata - Bastoncino - Frau -Perlamoda - Alloy Docks 963 - Colmar

Μιχ. Αγγέλου 14,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το κατάστημα SIKLAS βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων ( Μιχ.Αγγέλου 14) και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και κορυφαία καταστήματα της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης στα Ιωάννινα. Στο κατάστημα θα βρείτε προτάσεις ανδρικής μόδας από διάσημους σχεδιαστές και κατασκευαστές της Ευρώπης και της Αμερικής. Μέσα στα τόσα πολλά χρόνια λειτουργίας έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες γιατί βασικό κριτήριο είναι η άριστη ποιότητα, οι νέες ιδέες και η άψογη εξυπηρέτηση.

Πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στην ιστορία μας στο χώρο του επώνυμου ανδρικού ενδύματος, φροντίζουμε να δημιουργούμε μόδα και σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής, να προσφέρουμε μια συνολική εικόνα ένδυσης στους πελάτες μας, ανάλογα με το στυλ, την προσωπικότητα και το ρυθμό ζωής τους και να παρέχουμε πάντα τις καλύτερες προτάσεις από επώνυμους οίκους.

History

Το 1950,στην παλιά αγορά των Ιωαννίνων επί της οδού «Ανεξαρτησίας» ο Σπύρος Σίκλας ανοίγει το πρώτο κατάστημα ανδρικής ένδυσης.

Ύστερα από 65 χρόνια, το κατάστημα Σίκλας έχοντας επενδύσει στην ποιότητα και την κομψότητα, πάντα με σεβασμό και συνέπεια προς τον πελάτη έχει μια σταθερή και δυναμική παρουσία στο χώρο της τοπικής και όχι μόνο αγοράς. Ωστόσο το 1990, μεταφέρεται στην καινούργια πλέον αγορά επί της οδού Χαρ.Τρικούπη.

Από το 1999 έως σήμερα το κατάστημα διοικείται από τη Τρίτη γενιά της οικογένειας Σίκλα στο κέντρο των Ιωαννίνων στον πεζόδρομο Μιχ.Αγγέλου, πάντα με τα ίδια πρότυπα ακολουθώντας τις τάσεις της διεθνούς μόδας και τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης με τον πελάτη.

The Store

Το κατάστημα μας προσφέρει στον πελάτη, εξαιρετικής ποιότητας επώνυμα ρούχα και εξυπηρέτηση σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον. Μια «κληρονομιά» αξιών και ποιότητας και η εμπειρία χρόνων μας φέρνουν κοντά σας… με στόχο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υπηρεσίες και να «χτίζουμε» μία σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες.

Special Moments

Ένα στοιχείο που ανέκαθεν χαρακτήριζε την ανδρική εμφάνιση είναι το κοστούμι. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λαμβάνει κάποιος υπ’ όψη του όταν επιλέγει ένα κοστούμι είναι η περίσταση.  Ανάλογα με την περίσταση αρμόζουν τα κατάλληλα υφάσματα χρώματα αλλά και αξεσουάρ. Εκλεκτά σχέδια κοστουμιών που ξεχωρίζουν για την άψογη ραφή τους, ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Τα σχέδιά μας είναι πάντα ενημερωμένα από κορυφαίους οίκους, με βάση τα επιλεγμένα υφάσματα και τις ραφές άριστης ποιότητας.

Ένας άψογος γαμπρός χαρακτηρίζεται από τα ρούχα που έχει επιλέξει. Είτε πρόκειται για ένα απλό κοστούμι γαμπρού, είτε για tuxedo (σμόκιν), η εμφάνιση του γαμπρού είναι εξίσου σημαντική υπόθεση με αυτή της νύφης. Εξειδικευόμαστε στο κοστούμι γάμου και ενημερώνουμε τη γκάμα μας τακτικά με ποικιλία και πληρότητα. Πληρότητα τόσο στην εξυπηρέτηση, όσο και στα αξεσουάρ (γραβάτες, γραβατόνια, παπιγιόν, μανικετόκουμπα, παπούτσια, ζώνες, και πολλά ακόμη). Φροντίζουμε το ύφος και η ραφή να ταιριάζει στον πελάτη και το ύφασμα να είναι κατάλληλο για την εποχή. Το φιλικό περιβάλλον, η πείρα, η γνώση και η άψογη εξυπηρέτηση δίνει τη σιγουριά ότι η επιλογή είναι η καλύτερη. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμφάνισή του άνδρα στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του.

Επιθυμούμε η εμπειρία αυτή να είναι μία απόλαυση ώστε να αισθάνεται ο πελάτης άνετα.

Instagram:siklasioannina

 

 
 

Εμφανίσεις
4028
Φωτογραφίες
4.jpg
6.jpg
11.jpg
Χάρτης