Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

tsamosfb

ΤΣΑΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ανταλλακτικά - Συνεργείο Χωματουργικών Μηχανημάτων

6ο χλμ. Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας (δίπλα από το super market ΕΝΑ),Ιωάννινα
Περιγραφή

Συνεργείο Βαρέων Μηχανημάτων Ιωάννινα

Το συνεργείο βαρέων μηχανημάτων “Antonis Tsamos” το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα, είναι κοντά σας από το 1978 προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες για την άμεση και σωστή επισκευή χωματουργικών μηχανημάτων.

Έχοντας αναλάβει από το 2003 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες ενώ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τις παρακάτω εταιρείες, μπορούμε να εντοπίσουμε έγκαιρα κάθε βλάβη που έχει παρουσιάσει το χωματουργικό σας μηχάνημα και να προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή του.

Διαγνωστικα για:

 * CAT

 * JCB

 * HITACHI

 * BOBCAT

 * LIEBHERR

 * CNH (case new holland)

 * VOLVO

 * CUMMINS

O&K (orenstein)

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας ειδικεύεται επίσης στις επισκευές πλακετών εγκεφάλου joystick, στα στεγανά για υδραυλικές μπουκάλες, άζωτο σε σφυριά και στην επισκευή κινητήρων, ενώ δεν σταματά ποτέ να διευρύνει τις γνώσεις του προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε πρόκληση.      

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο κινητό συνεργείο. Έτσι, μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την επισκευή του χωματουργικού σας μηχανήματος, εξυπηρετώντας άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Έχοντας συνάψει επαγγελματική σχέση με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε και μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Στόχος μας είναι αφενός η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η εύρεση της καλύτερης και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση για την επισκευή του χωματουργικού μηχανήματός σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ        

* Γενικές Επισκευές

* Διαγνωστικός Έλεγχος

* Υδραυλικά

* Στεγανά για Υδραυλικές Μπουκάλες

* Εξωτερικό Service

* Επισκευή Πλακέτας Εγκεφάλου Joystick

* Επισκευές Εγκεφάλων

* Επισκευές Χειριστηρίων

* Συγκολλήσεις & Boring

* Άζωτο για σφυριά

* Επισκευή Κινητήρων

* Αλλαγή Optonic σε τσάπες Liebherr Σειρά 2 και Οrenstein PMS3

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

αφού εξετάσει το όχημά σας με τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματά μας θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα και σε περίπτωση βλάβης θα σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

Παράλληλα, ενημερώνουμε πάντα τους πελάτες μας για την πορεία των εργασιών και παραδίδουμε πάνα το όχημα την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα. 

Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας έχουν καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα συνεργεία χωματουργικών μηχανημάτων, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του συνεργείου μας.

Έχοντας αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια ένα μεγάλο αριθμό από βλάβες, το συνεργείο μας, έχει αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα και την γνώση που είναι απαραίτητη και του επιτρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες βλάβες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το χωματουργικό σας μηχάνημα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Εμφανίσεις
4722
Φωτογραφίες
tsamos-004-8.jpg
tsamos-005-28.jpg
tsamos-005-33.jpg
tsamos008.jpg
tsamos0010.jpg
Χάρτης