Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

skaras-1335-eko-01

ΣΚΑΡΑΣ ΑΒΕΤΕ - METAL TEC

Κατασκευή & Ανέγερση Μεταλλικών Κτιρίων

Σκάρας Βαγγέλης : 6978007031

Σκάρας Κομνηνός : 6978007030

ΒΙ.ΠΕ.,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταλλικών κατασκευών από το 1981 ως ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΣΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, με έδρα την Λυκόβρυση (Αθήνα). Το 2008 αναπτυχθήκαμε στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, σε ιδιόκτητο χώρο 2.300 τετραγωνικών μέτρων και έκταση 8 στρεμμάτων, με την επωνυμία ΣΚΑΡΑΣ ΑΒΕΤΕ «METAL TEC».

 Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με ελεγμένη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση παράδοση με γερανοφόρο και άλλα οχήματα.

 Με εμπειρία μέσα από τεχνογνωσία και έργα που απαιτούν ειδικές κατασκευές και υλοποίηση σε δύσκολες συνθήκες, η METAL TEC καλύπτει κάθε ανάγκη κτιρίων μέσα από τα σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας σιδήρου αλλά και έμπειρους τεχνίτες. Με περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, σημαντικός αριθμός κατασκευαστών, ιδιωτών και επαγγελματιών έχουν εμπιστευθεί τη METAL TEC και σήμερα διαθέτει ένα ισχυρό πελατολόγιο ανά την Ελλάδα και μία σειρά από υλοποιημένα έργα με ξεχωριστή ιδιαιτερότητα το καθένα.

 Φιλοσοφία της METAL TEC είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας υλικών και εργασιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρουμε πολλών ειδών υπηρεσίες γύρω από την κατασκευή μεταλλικών κτηρίων, τον παντογράφο (Στράντζα, Ψαλίδι, Κύλινδρο), την επεξεργασία σιδήρων, λαμαρίνων, κοίλων δοκών και σωλήνων και το εμπόριο σιδήρου.

 Έμπειροι τεχνίτες χειρίζονται τη στράντζα, το ψαλίδι και τον παντογράφο με δύο κεφαλές οξυγόνου και μια κεφαλή πλάσματος υψηλής ευκρίνειας. Επίσης διαθέτουμε γωνιοκόπτη, αυτόματο πριόνι κοπής σιδήρων, κουρμπαδόρο, κύλινδρο, ζουμποψάλιδο, δράπανο όπως επίσης και TIG ηλεκτροκόλληση.

Εφαρμογές χάλυβα:

- Μεταλλικά κτίρια

- Οικοδομικά

- Στράτζα

- Παντογράφος

- Ψαλίδι

Άλλες εφαρμογές:

- Μεταλλικά έπιπλα

- Ράφια

- Φωτιστικά

- Σωληνώσεις

- Κατασκευή προϊόντων

Εμφανίσεις
7862
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
metaltec2.jpg
metaltec3.jpg
2.jpg
3.jpg
1.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα07:30 - 17:30
Τρίτη07:30 - 17:30
Τετάρτη07:30 - 17:30
Πέμπτη07:30 - 17:30
Παρασκευή07:30 - 17:30
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά