Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

euphorifb

EUPHORIA CENTER

Κέντρο Αισθητικής

Σάββα Νικολάτου 19,Ιωάννινα
Περιγραφή

Mini Site: EUPHORIA CENTER

Το Ινστιτούτο Euphoria center σχεδιάστηκε με στόχο τη δημιουργία ενός προσεκτικά μελετημένου χώρου διακριτικής πολυτέλειας που θα φιλοξενεί επάξια υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής υψηλού επιπέδου. Ξεκινώντας ήδη από τον εξωτερικό χώρο και τον χώρο υποδοχής, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα project με έντονο χαρακτήρα και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ο αρχικά ενιαίος, ισόγειος χώρος χωρίστηκε κατάλληλα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός ινστιτούτου με τέσσερις χώρους περιποίησης .Σημαντικοί παράγοντες που επηρέασαν το σχεδιασμό ήταν τα ζητήματα λειτουργικότητας και πρακτικότητας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις αισθητικής της ιδιοκτήτριας και τις κατάλληλες επιλογές υλικών και τεχνικών για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Λιτότητα και γραμμικότητα τόσο στα στοιχεία διακόσμησης όσο και στον φωτισμό εξυπηρετούν το επιθυμητό σύγχρονο ύφος. Οι γήινοι τόνοι μαζί με τις τεχνικές φωτισμού συμβάλλουν στο πνεύμα ηρεμίας που ταιριάζει απόλυτα σε έναν χώρο περιποίησης και ομορφιάς.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο να αισθάνεται άνετα και ευχάριστα ο πελάτης καθώς οι θεραπείες απαιτούν ένα χρονικό διάστημα παραμονής στο χώρο. Αυτονόητα το περιβάλλον κρίθηκε σημαντικό να προάγει το ευ ζην και η κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με μεράκι ώστε το αποτέλεσμα να εμπνέει αισθήματα ευεξίας και ποιότητας ζωής.

 Υπηρεσίες: 

Κρυοσάουνα 
* Ταττοο Φρυδιών Ημιμόνιμο 
* Αφαίρεση Τατουάζ 
* Laser Αποτρίχωση 
* Θεραπείες Προσώπου
* Θεραπείες Σώματος 
* Αποτρίχωση 
* Μακιγιάζ 

 

Εμφανίσεις
6420
Κατηγορίες
Βρίσκεται σε: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ | ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Φωτογραφίες
LobbyEuphoriaCenter01.jpg
NyxiaEuphoriaCenter01.jpg
TreatmentRoomLarge01.jpg
TreatmentRoomLarge02-1.jpg
TreatmentRoomMedium04.jpg
TreatmentRoomLarge03.jpg
NyxiaEuphoriaCenter02.jpg
Χάρτης