Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

ntoyskoybf

ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Ασφάλειες Οχημάτων - Περιουσίας - Προσώπων

Μεταφορών - Αστικής Ευθύνης

Ναπολέων Ζέρβα 7-9,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το ασφαλιστικό πρακτορείο ΑΦΑΛΕΙΕΣ ΝΤΟΥΣΚΟΥ ιδρύθηκε το 1979. Στη μακρά του πορεία στο χώρο των ασφαλειών , διακρίθηκε για τη συνέπεια  του και τη σιγουριά απέναντι στο τρόπο διαχείρισής των ασφαλιστικών  υποθέσεων των πελατών του.

Το ασφαλιστικό πρακτορείο στα 39 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει μέσα σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον , μια επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης στηριζόμενη αποκλειστικά στο πελάτη -καταναλωτή , και να στέκεται τόσο στην ασφαλιστική αγορά των Ιωαννίνων όσο και πανελλαδικά με συνέπεια , αξιοπιστία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της και των συνεργαζόμενων εταιριών.

Το ασφαλιστικό μας γραφείο δραστηριοποιείται στους κλάδους ασφάλισης ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΩΝ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ-ΕΡΓΩΝ -ΣΚΑΦΩΝ-ΠΛΟΙΩΝ-ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ -ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΩΝ παρέχοντας στους πελάτες του ολοκληρωμένες ασφαλιστικές καλύψεις σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικούς ανάγκες.

Το Ασφαλιστικό μας Πρακτορείο βρίσκεται στο δικό μας  οργανωμένο  γραφείο   στη Ν.Ζερβα προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου service σε όλους τους πελάτες του.

Η μεγάλη φιλοδοξία του γραφείου μας είναι να προσφέρει στους πελάτες του ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις  πραγματικές ανάγκες τους και θα διακρίνονται για την συνέπεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε μέσα από  ακούραστη σκληρή δουλειά να καταξιωθούμε στη συνείδηση των πελατών μας γεγονός που μας  δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με στόχο πάντα τη Συνέπεια απέναντι στον Άνθρωπο .

 

Εμφανίσεις
5875
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
Χάρτης