Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

xarafb

ΤΣΙΛΗ ΧΑΡΑ

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Υγείας 

Ειδίκευση στην Παιδοψυχολογία 

Ναπολέων Ζέρβα 5, 1ος Όροφος,Ιωάννινα
Περιγραφή

- Η Χαρά Τσίλη σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα κατέχει τρία διπλώματα ως Μουσικός Παιδαγωγός, ανήκοντας στον κλάδο των ΤΕ μουσικών.

- Έχει λάβει πιστοποίηση γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών, Braille.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2009, στα Ιωάννινα, ενώ παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος σε κέντρα φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, από το 2016. Έχει επίσης εργαστεί ως μουσικός, σε δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία.

- Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο κέντρο προεπαγγελματικής κατάρτισης και ξενώνα του Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα», με στόχο τη συμμετοχή στις ομάδες των ασθενών (ομάδες θεραπευτικές, ομάδες τραγουδιού – παραμυθιού – χορού – φαρμάκων – μαγειρικής).

- Έχει συμμετάσχει στην επιστημονική ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα την προστασία των γυναικών – θυμάτων έμφυλης βίας.

-  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με θέμα «τη σύνδεση σχολείου και οικογένειας», καθώς και «την ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας».

- Τέλος, παρακολουθεί σεμινάρια εισαγωγής στην Ψυχανάλυση που διοργανώνονται από την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία και την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με αρ. πρωτ. 1339 από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απευθυνθείτε στην παιδοψυχολόγο - ψυχολόγο Χαρά Τσίλη, στα Ιωάννινα για:

1 Συμβουλευτική Υποστήριξη Παιδιών & Εφήβων

2 Συμβουλευτική Γονέων

3 Ατομική Ψυχοθεραπεία

4 Οικογενειακή Θεραπεία

Εμφανίσεις
3653
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
2024-02-18 (1).jpg
2024-02-18 (2).jpg
2024-02-18 (3).jpg
2024-02-18.jpg
Χάρτης