Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

icosel133-164eoi2022page29image0004rgbfieldsobi2image

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

Ζαχαροπλαστείο - Καφετέρια

2ο Κατάστημα : Αβέρωφ 1

Εθν. Οδός Ιωαννίνων-Αθηνών 10ο χλμ.,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το Καφέ - Ζαχαροπλαστείο Νίκος Τριανταφύλλου στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, έχει μια μακρά παράδοση και ιστορία, ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα. Υπήρξε από τα πρώτα Ζαχαροπλαστεία της πόλης και για χρόνια ήταν σημείο αναφοράς για την Γιαννιώτικη κοινωνία στην ιστορική οδό Αβέρωφ, δεσπόζουσα οδό αγοράς και κίνησης.

Ξεκίνησε σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1920. Τεχνίτες της επιχείρησης εκπαιδεύονται στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους στα "Ηνωμένα Βουστάδια" και φέρνουν στα Γιάννενα το "Μιλφέιγ της Βασιλικής αυλής", από τα περιζήτητα γλυκά των Τριανταφύλλου.

Το ζαχαροπλαστείο γνωρίζει μεγάλη φήμη και το 1948-49 ο γιός Νίκος Τριανταφύλλου ανοίγει την δική του επιχείρηση. Το εργαστήριο ήταν ιδιόκτητο και αρχικά στεγαζόταν στην οδό Σαμουήλ και αργότερα στα Αμπελάκια σε μια οικοδομή 1000τμ με σύγχρονο εξοπλισμό και απασχόληση εργατικού δυναμικού.

Το 1981 η επιχείρηση διευρύνεται. Περνά στους δύο γιούς του Νικολάου Τριανταφύλλου, Σωτήρη και Γρηγόρη. Από τα πέρατα της ελληνικής επικράτειας σταθμεύουν για τα μπακλαβαδάκια και τα γλυκά κουταλιού Τιρανταφύλλου μοναδικά σε ποιότητα και γέυση. Από το 2003 ο Σωτήρης Τριανταφύλλου αποχωρεί από την οικογενειακή επιχείρηση και το ζαχαροπλαστείο της Αβέρωφ. Η νέα επιχείρηση βρίσκεται τώρα στα χέρια του νεαρού Νίκου Τριανταφύλλου, -4η γενιά Τριανταφύλλου.

Το σύγχρονο πλέον ζαχαροπλαστείο βρίσκεται στο 10οχλμ Ιωαννίνων - Αθηνών σε ένα χώρο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιδιαίτερη αισθητική που να συνδυάζει την πέτρα με νέα δομικά στοιχεία. 

Catering

Είδη catering για τις εκδηλώσεις σας ή για επαγγελματίες catering.

Μετά την πολυετή και αναγνωρισμένα επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στο χώρο της μαζικής εστίασης καλύπτωντας όλες τις ανάγκες για καφέ, lunch break, παιδικά πάρτι, χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο γιορτές, εγκαίνια, γάμους, βαπτίσεις και οποιουδήποτε άλλου τύπου εκδηλώσεις, παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τα μενού επιλέγονται πάντα μετά από προσωπική επαφή μαζί σας και η μεγάλη ποικιλία των εκλεκτών ειδών παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των αναγκών και προτιμήσεων σας. Όλα τα πιάτα παράγονται από άριστες πρώτες ύλες, μαγειρεμένα με παραδοσιακές σπιτικές συνταγές. 

Είδη Δώρων 

Μια γωνιά στο ζαχαροπλαστείο μας με εορταστικά και εποχικά δώρα σε απίθανα αμπαλάζ! Στην εργοστασιακή μας μονάδα, λειτουργεί ειδικό τμήμα συσκευασίας, όπου σχεδιάζονται και παράγονται είδη δώρων, όπως υαλικά, διακοσμητικά, καλάθια και πολλά άλλα τα οποία γεμίζουν και στολίζονται με ποτά, κρασιά και γλυκά.

Επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα καλάθια για ένα πανέμορφο δώρο στους αγαπημένους σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα καλάθι σύμφωνα με το γούστο σας και το κόστος που επιθυμείτε.  

 

Εμφανίσεις
4104
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
slide3 (1).jpg
triantaf_2.jpg
 τίτλο.jpg
slide1 (1).jpg
gliko1.jpg
pasta9.jpg
tourta14.jpg
Χάρτης