Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

pappasfb

PAPPAS PETROL

Προμήθεια Πετρελαιοειδών

11οχλμ ΕΟ Ιωαννίνων - Αθηνών,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η Εταιρεία μας

Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού σας με τη σιγουριά ότι έχετε επιλέξει σωστά τον προμηθευτή του πετρελαίου σας. Την εταιρεία που σε απευθείας συνεργασία με την ΕΛΙΝΟΙΛ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε., κατακτά πρωτιές στα πιο δύσκολα και απαιτητικά κομμάτια της αγοράς.

Η PAPPAS PETROL φροντίζει ώστε να είστε πάντα σίγουροι για την ποιότητα του πετρελαίου που προμηθεύεστε και εξασφαλίζει με αυστηρές διαδικασίες και συνεχείς ελέγχους την καλύτερη διαθέσιμη ποσότητα πετρελαίου στη Ελλάδα.

Η PAPPAS PETROLEUM δίνει προτεραιότητα σε σας, στη δική σας απόλυτη ικανοποίηση και στη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο με δικές της εγκαταστάσεις δεξαμενών, ιδιόκτητα βυτιοφόρα, άριστο σύστημα οργάνωσης και εξειδικευμένο προσωπικό. Η PAPPAS PETROLEUM είναι έτοιμη να σας προσφέρει γρήγορα και αποτελεσματικά την πιο πλήρη κάλυψη υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκά επίπεδα.

Το ιστορικό μας

Η PAPPAS PETROL είναι μια Ελληνική Εταιρεία Εμπορίας και Διανομής πετρελαιοειδών προϊόντων για θέρμανση που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1971.

Αποκλειστικός συνεργάτης της ελίν και μέλος του προγράμματος ελέγχου ποιότητας καυσίμων έχουμε θέσει ως αποστολή μας την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Η PAPPAS PETROL, εξασφαλίζοντας πετρέλαιο θέρμανσης απ’ ευθείας από τα Ελληνικά διυλιστήρια, είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εγγυάται υπεύθυνα την ποσότητα του πετρελαίου που παραδίδει με συνεχείς οδηγίες, συμβουλές αλλά και ενημέρωση του καταναλωτή.

Τα τελευταία χρόνια η τιμή της είναι σταθερά το σημείο αναφοράς στη περιοχή μας τηρώντας παράλληλα και τις ισορροπίες στον ανταγωνισμό.

Οι στόχοι μας

Κύριος στόχος μας είναι η PAPPAS PETROLEUM να γίνει η πιο άμεση, φιλική και έγκυρη εταιρεία πετρελαίων. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ποιότητας στα καύσιμα. Ο χώρος στον οποίο δίνουμε συνεχώς «εξετάσεις» αλλά και η απόλυτη προμήθεια απευθείας από τα ελληνικά διυλιστήρια μας καταστούν και εδώ κορυφαίους. Παράλληλα φροντίζουμε για την έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δίνοντας και την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω διακανονισμού.

Υπηρεσίες : 

* Πετρέλαιο Θέρμανσης
Η Pappas Petrol διαθέτει ένα εντυπωσιακό τονάζ στην πόλη μας που επιτρέπει την ακρίβεια των ραντεβού της αλλά και την άνετη κάλυψη όλου του δικτύου.

* Πυρασφάλεια
Για τις βιομηχανίες, τα εργοστάσια και γενικά όλες τις επιχειρήσεις όπου η πυρασφάλεια είναι πρωτεύον ζήτημα η εταιρία μας βρίσκεται ένα βήμα μπροστά

* Έκδοση κοινοχρήστων
Κύριος στόχος μας είναι η Pappas Petrol να γίνει η πιο άμεση, φιλική και έγκυρη εταιρεία πετρελαίων.

* Καθαρισμός δεξαμενών
Τα κατάλοιπα που αφήνει το πετρέλαιο στον πυθμένα της δεξαμενής, καθιστούν αναγκαίο τον καθαρισμό της τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια .

* Συντήρηση καυστήρων
Είναι γνωστό ότι η τακτική και σωστή συντήρηση και ρύθμιση του καυστήρα σας επιτυγχάνει περισσότερη θέρμανση – λιγότερη κατανάλωση

 * Απολυμάνσεις
Το ειδικευμένο συνεργείο μας υπό την αυστηρή επιτήρηση του χημικού μας, αντιμετωπίζει ριζικά και εξοντώνει ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα έντομα
 

Εμφανίσεις
6534
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
pappas pet.jpg
4.jpg
5.jpg
Χάρτης