Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

papadhmfb

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΥΙΟΙ - ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

Αντλίες - Γεννήτριες - Ηλεκτρικοί Πινάκες 

Εργοδηγός - Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη 

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 3,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η Υδροηλεκτρική ® Άλκης Παπαδημητρίου είναι μια επιχείρηση με εικοσαετή εμπειρία και δυναμική παρουσία στη βορειοδυτική Ελλάδα. Εδρεύει στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 3 στα Ιωάννινα. Στελεχώνεται από έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό δυναμικό και διαθέτει ιδιόκτητα γερανοφόρα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα.

Δραστηριοποιείται στους τομείς δημοσίων και ιδιωτικών έργων – εξαγωγής – εμπορίας – αντιπροσώπευσης – μελέτης – κατασκευής – παροχής υπηρεσιών – ενοικίασης – τεχνικής υποστήριξης – επισκευής και service:

* Αντλιών
* Πιεστικών Αντλητικών Συγκροτημάτων
* Ηλεκτρογεννητριών
* Αυτοματισμού
* Ηλεκτρικών Πινάκων
* Βιομηχανικού Ηλεκτρολογικού Υλικού
* Αντικεραυνικών
* Πυροσβεστικών
* Σκαπτικών Κομπρεσέρ – Εργαλείων Οικοδομής
* Ανταλλακτικά Μηχανημάτων

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας από την επιχείρηση, διαθέτουν προδιαγραφές C.E., ISO , TUV, CERT, και είναι ετοιμοπαράδοτα προς χονδρική και λιανική πώληση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

   Η επιχείρηση αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα κα το εξωτερικό, τη μεταφορά, τοποθέτηση και συντήρηση.Υπεύθυνη μελέτη κάθε ανάγκης, απαίτησης και επίλυσης σε κάθε είδους απορία , τηλεφωνικώς ή μέσω FAX στον αριθμό 2651075195 (πολλών γραμμών) ή επίσκεψης στη έδρα της επιχείρησης στη Λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου 3 στα Ιωάννινα.

   Η επιχείρηση ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το έτος 1984 και από τότε ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία με προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη προσπαθώντας να καλύψει το κενό της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και υποστήριξης της περιοχής. Ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο Άλκης Παπαδημητρίου με σπουδές και ειδίκευση στο τομέα της βιομηχανικής ηλεκτρολογίας και ηλεκτρονικής καθώς και 10 έτη επαγγελματική εμπειρία κατασκευής αυτοματισμών και ηλεκτρομηχανολογικών κατασκευών στην πρώην Δ. Γερμανία.

Εμφανίσεις
5444
Φωτογραφίες
Normal_3.jpg
81392197_525990551458285_7197592403220365312_o.jpg
Emporia_3.jpg
Χάρτης