Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

nassifb

NASSIS LIFT - ΝΑΣΣΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

Μελέτη - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή

Σοφούλη Θεμιστοκλή 2,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η  εταιρεία μας Nassislift με έδρα τα Ιωάννινα και υπεύθυνο τον Νάσση Παναγιώτη με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο του ανελκυστήρα σας εγγυάται  ένα άριστο αποτέλεσμα στην μελέτη, στην εγκατάσταση, στην συντήρηση και στην ανακαίνιση του ανελκυστήρα του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας.

Η επιτυχημένη πορεία μας αυτά τα χρόνια μας γέμισε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες πελάτες που μας εμπιστεύονται καθημερινά την ποιοτική και με ασφάλεια μετακίνησή τους καθώς και την ανάγκη για εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις εγκατάστασης, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων.

Με επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ανελκυστήρων.

Υπηρεσίες

Εγκατάσταση

Η ασφάλεια και σωστή λειτουργία και η μεγάλη διάρκεια ζωής του ανελκυστήρα εξαρτάτε πάντα από την ποιότητα εγκατάστασης .

Συντήρηση - Τεχνική Υποστήριξη

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία διασφαλίζει την σωστή, την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των χρηστών.

Εκσυγχρονισμός - Αναβάθμιση

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 95/19/ΕΚ απαιτεί την αναβάθμιση των παλαιών ανελκυστήρων για την έκδοση ή επανέκδοση της άδειας λειτουργίας τους.

Πιστοποίηση

Η πιστοποίηση της λειτουργίας του ανελκυστήρα αποτελεί ουσιαστικά το αποδεικτικό ασφάλειας για τη χρήση του ανελκυστήρα.

Προϊόντα

Ανελκυστήρες Ατόμων

Υδραυλικοί ανελκυστήρες με ή   χωρίς μηχανοστάσιο

Μηχανοκίνητοι ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MRL

Ανελκυστήρες μεγάλων φορτίων - αυτοκινήτων

Οι ανελκυστήρες φορτίων που εγκαθιστούμε χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή και μεγάλη στιβαρότητα και μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις σας σε κάθε κτιριακό έργο για ανύψωση μικρών – μεγάλων η πολύ μεγάλων φορτίων . Ο Ανελκυστήρας Φορτίων έχει όλα τα απαιτούμενα από τους κανονισμούς συστήματα ασφαλείας για να επιβαίνουν άτομα.

Αναβατόρια φορτίων – τροφίμων

Τα αναβατόρια μικρών και μεγάλων φορτίων έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως μεταφορά αντικειμένων και τροφίμων.

Είναι κατάλληλοι για εγκατάσταση σε εστιατόρια, μπαρ, αποθήκες αλλά και όπου αλλού απαιτείται ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα. Το ωφέλιμο φορτίο κυμαίνεται ανάλογα με τις απαιτήσης του εργου, με  ταχύτητα  λειτουργίας 0,15 m/s.

Αναβατόρια Α.Μ.Ε.Α. (σκάλες – ράμπες)

Τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.Ο ανελκυστήρας αυτός έχει πολλές ομοιότητες με ένα απλό ασανσέρ μόνο που έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά στην κατασκευή, για την διευκόλυνση των Ατόμων με ιδιαιτερότητες στην κίνηση.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να αποφεύγονται υψομετρικές διαφορές κατά τη μελέτη κτιρίων και υπαιθρίων χώρων σε οποιαδήποτε στάθμη. Αν αυτό είναι αδύνατον, τότε πρέπει να επιλεγεί ένα από τα ακόλουθα μηχανικά συστήματα ανύψωσης με τις σωστές προδιαγραφές όπως αυτές παρουσιάζονται παρακάτω:

Ανελκυστήρας προσώπων (που εξυπηρετεί και Α.Μ.Ε.Α.)

Aναβατόριο κλιμάκων

Πλατφόρμα ΑΜΕΑ

Aναβατόριο κατακόρυφης κίνησης ανοικτού και κλειστού τύπου

Θάλαμοι

Μεγάλη γκάμα σε θαλάμους, με ποιότητα κι εγγύηση!

Κομβιοδόχοι (Θαλάμου COP, Ορόφου LOP)

Πίνακες

Πόρτες Θαλάμων

Κυλιόμενες κλίμακες

Εμφανίσεις
5892
Φωτογραφίες
5456.jpg
487894.jpg
46848645.jpg
LUMINOUS-final.jpg
Χάρτης