Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

mpatfb

ΜΠΑΤΣΗΣ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Υπηρεσίες Αποκομιδής Απορριμάτων

Σκαλωσιές

Νεοχωρόπουλο,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 στην πόλη των Ιωαννίνων και δραστηριοποιείται στην ενοικίαση σκαλωσιών, κάδων απορριμμάτων και μπαζών.

Απασχολεί 5-10 άτομα ανάλογα με το μέγεθος των έργων που αναλαμβάνει.Οι σκαλωσιές μας με πιστοποίηση του οίκου MJ GERUST εγγυούνται άριστες κατασκευές και διεκπεραίωση οποιουδήποτε μεγέθους έργου.

Αφήστε πάνω μας την υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων σας με συνέπεια και κυρίως οικονομικά! Καλέστε μας για να σας δώσουμε την ασυναγώνιστη προσφορά μας.

Μοναδικός μας στόχος να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τιμή αλλά και το αποτέλεσμα.

Συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων

Με σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να προσφέρει ΑΜΕΣΗ, ΣΥΝΕΠΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, σε Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς, πάντα μέσα από εκτενή μελέτη και προσεκτικό σχεδιασμό και σύμφωνα με τις επιταγές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Ο άρτιος εξοπλισμός (φορτωτές, bob-cat, γερανοφόρα οχήματα, χοάνες μπάζων, κλπ) και η πληθώρα κάδων και φορτηγών, είναι η εγγύηση της εταιρείας μας για άριστη συνεργασία.

Κάδοι για Μπάζα

Οι καδοι για μπαζα είναι απαραίτητοι στις περισσότερες ανακαινίσεις και γενικότερα σε εργασίες που θα προκύψουν αρκετά απορρίμματα. Στην ουσία σας λύνουν τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το που θα συγκεντρώνετε όλα τα άχρηστα υλικά που προκύπτουν. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καδων, ανάλογα κυρίως με την ποσότητα απορριμμάτων που χωράνε.

Συλλέκτες Μπαζών

Μια άλλη ειδική περίπτωση είναι οι καδοι μπαζων για πολυκατοικίες και γενικότερα για κτήρια μεγάλου ύψους. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εφικτό να πετάγονται τα σκουπίδια από ψηλά, αλλά ούτε και να ανυψωθεί ένας κάδος στο ύψος κάποιου ορόφου. Ακριβώς για αυτό το σκοπό υπάρχουν ειδικοί συλλεκτες ώστε να μεταφέρονται τα μπάζα μέσα στον κάδο

Διαχείριση Απορριμμάτων

Έχετε μία επιχείρηση που παράγει όγκο χαρτοκιβωτίων, πλαστικών συσκευασιών, χαρτιού και άλλων απορριμμάτων που μπορούν να συμπιεστούν ή οι εργαζόμενοί σας δαπανούν πολύ χρόνο προσπαθώντας να τα συμπιέσουν. Η εταιρεία μας μπορεί να σας δώσει την λειτουργικότερη λύση με πρέσα που είναι κατάλληλη για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Περιηγηθείτε στο site μας όπου μπορείτε να μάθετε αρκετά για τις υπηρεσίες

Υπηρεσίες: 

- Αποκομιδή Μπαζών & Απορριμάτων 

- Εκμίσθωση Εξοπλισμού 

- Κοντέϊνερ  

- Ενοικιάσεις Κάδων - Κοντέϊνερ 

- Ενοικιάσεις & Τοποθέτηση Χοανών 

 

Εμφανίσεις
7705
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
1.jpg
2.jpg
3.jpg
DSC_0046.jpg
20150515_161508.jpg
.jpg
DSCN3149.jpg
Χάρτης