Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

vaioslogo

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

Αρτοποιεία - Φούρνος - Καφέ - Ζαχαροπλαστείο 

Δωδώνης 26,Ιωάννινα
Περιγραφή

Ο Βάιος Δημητρίου σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προιόντων όπως αρτοσκευάσματα, είδη ζαχαροπλαστικής και πολλές άλλες λιχουδιές που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό ουρανίσκο. Ο φούρνος μας σας προσφέρει μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών με κυριότερες το catering και το delivery. Στο Sportscaffe μας θα βρείτε μία μεγάλη αίθουσα όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ομάδα.

Φούρνος

Ο Βάιος Δημητρίου προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προδιαγραφές στο χώρο της αρτοποιϊας στα Ιωάννινα.
Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας. Ψωμί, κριτσίνια, γλυκά και κάθε είδους αρτοσκευάσματα πληρούν τις πιο απαιτητικές γευστικές ανάγκες του πελάτη.
Τα εργαστήρια παρασκευής των αρτοσκευασμάτων στοχεύουν στη δημιουργία προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.
Ο Βάιος Δημητρίου παρέχει ακόμα και υπηρεσίες catering και delivery προς εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτή.

Catering

Ο Βάιος Δημητρίου αναλαμβάνει τροφοδοσία catering οποιασδήποτε εκδήλωσης με ποικίλα, εύγευστα και καλαίσθητα εδέσματα αναδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της εκδήλωσής σας.
Μοναδικές γεύσεις συνοδεύονται από αγνά υλικά και είναι ικανές να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Γνωρίζοντας τις τάσεις του αγοραστικού κοινού ο φούρνος μας διαμορφώνει ολοκληρωμένα γεύματα και γευστικούς συνδυασμούς οι οποίοι συνοδεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε είδους εκδήλωση.

Delivery

Με σεβασμό στον καταναλωτή τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή διατροφική τους αξία. Τα συστατικά είναι προσεγμένα για να γεμίζουν με γευστική απόλαυση τις δημιουργίες άρτου και ζαχαροπλαστικής.
Με μεγάλη προσοχή διαλέγονται τα υλικά από καταξιωμένους προμηθευτές όπως η Creta Farm και η Δωδώνη με υψηλών προδιαγραφών αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο ο φούρνος προσβλέπει στην παροχή εύγευστων και θρεπτικών επιλογών στα Ιωάννινα.
Ο φούρνος Βάιος Δημητρίου κάνει delivery εξυπηρετώντας κάθε στιγμή τις διατροφικές ανάγκες του καταναλωτή στα Ιωάννινα.
Οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου είναι τέτοιες που απαιτούν να βρίσκεται πολλές ώρες στο χώρο εργασίας του μη μπορώντας να διαθέσει χρόνο για την ποιοτική διατροφή του. Με τη γνώση αυτή ο Βάιος Δημητρίου στοχεύει στην κάλυψη αυτής της ανάγκης παρέχοντας στο χώρο σας τα αγαπημένα σας προϊόντα.
Οι ώρες υπηρεσίας είναι από τις 8.00 π.μ έως τις 8.00 μ.μ., Δευτέρα με Σάββατο. 

Εμφανίσεις
2071
Φωτογραφίες
6.jpg
7.jpg
74677032_1689031531228249_1745547263976931328_o.jpg
Χάρτης