Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

georgiadhsbf

GEORGIADIS LIFTS - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός 

Σχεδίαση - Μελέτη - Εγκατάσταση Ανελκυστήρων 

Δοσίου Νικ. 8,Ιωάννινα
Περιγραφή

ΜΕΛΕΤΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η επιχείρηση Georgiadis lift του Γ. Γεωργιάδη (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πολυτεχνείου Πάτρας), δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα, από το 1970, παρέχοντας ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε ανελκυστήρες παντός τύπου.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, και την ανακαίνιση ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και αναβατορίων, σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που στελεχώνει την επιχείρησή μας, είμαστε πάντα δίπλα σας προκειμένου να ακούσουμε και να διακρίνουμε τις ανάγκες του χώρου σας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στα Ιωάννινα, στην Άρτα, στην Πρέβεζα, στην Ηγουμενίτσα, αλλά και την Λευκάδα. Με κύριο μέλημά μας την ποιότητα εφαρμόζουμε ένα σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 για το πεδίο εφαρμογής: επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων.

Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στο χώρο των ανελκυστήρων, φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται πλήρως και μας δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με εργολάβους και τεχνικές εταιρείες μάς καθιστούν την πρώτη τους επιλογή.

Συζητήστε μαζί μας για να βρείτε την πιο ποιοτική επιλογή που θα φροντίζει καθημερινά την ασφαλή μετάβασή σας από επίπεδο σε επίπεδο, στο γραφείο ή στο σπίτι σας. Οι κατασκευές μας είναι ανθεκτικές, σύγχρονες, μοναδικής αισθητικής και διατίθενται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΩΝ – ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΑ

Εγγυημένα αποτελέσματα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Στην Georgiadis lift, στα Ιωάννινα, αναλαμβάνουμε, με επαγγελματισμό και συνέπεια, την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων. Με έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, ακολουθούμε μία σειρά από απαραίτητες διαδικασίες, έτσι, ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Κύριος στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και η μέγιστη ασφάλειά σας γι΄ αυτό φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μηχανήματα αρίστης ποιότητας κατασκευής.

* Ηλεκτροκίνητοι ανελκυστήρες

* Υδραυλικοί ανελκυστήρες

* Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL)

* Ειδικού τύπου ανελκυστήρες και αναβατόρια φορτίων για βιομηχανίες & parking

* Λύσεις για ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την εταιρεία Prospelasi

* Για όλα τα παραπάνω σας παρέχουμε:

Μελέτη από ηλεκτρολόγο μηχανικό και μηχανολόγο

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που γνωρίζει πλήρως τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς

Επίβλεψη, έλεγχο και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής

Πολύχρονη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η συνεχής εξέλιξή μας σας εγγυώνται για το αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντάς σας σίγουρα αποτελέσματα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Εξασφαλίστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!

Η νομοθεσία επιβάλλει την υποχρεωτική συντήρηση των ανελκυστήρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που η συντήρηση δεν γίνεται όποτε προβλέπεται, οι φθορές και τα προβλήματα του ανελκυστήρα πολλαπλασιάζονται, με αποτέλεσμα την ανάγκη για πιο ακριβή συντήρηση, αλλά και τη μείωση του προσδόκιμου χρόνου ζωής. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι όταν ένας ανελκυστήρας παραμένει ασυντήρητος για μεγάλο χρονικό διάστημα καθιστά επικίνδυνη τη μεταφορά προσώπων.

Η Georgiadis lift φροντίζει για την κατάλληλη συντήρηση του ανελκυστήρα σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης ISO 9001:2008, εξασφαλίζοντάς σας εγγυημένα αποτελέσματα, αλλά τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν από τους τεχνικούς μας και απολαύστε τη σιγουριά που σας δίνει η τεχνική υποστήριξη της Georgiadis lift!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Άριστη λειτουργία και μακροχρόνια αποτελέσματα!

Η εταιρεία μας Georgiadis lift, στα Ιωάννινα, διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς που μπορούν να αντικαταστήσουν ή να ανακαινίσουν τον ήδη υπάρχοντα ανελκυστήρα σας, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη στο χώρου σας και αντικαθιστούμε τους παλιούς μηχανισμούς με εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, καθώς, επίσης, και τον παλιό θάλαμο με καινούργιο. Όλα αυτά φυσικά παρέχονται με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εάν ο ανελκυστήρας που χρησιμοποιείτε καθημερινά έχει υπερβεί το προσδόκιμο όριο ζωής, μην αναβάλλετε άλλο την αντικατάστασή του. Βρείτε τώρα στην Georgiadis lift την οικονομική πρόταση που συμφωνεί στο 100% με τους θεσπισμένους κανονισμούς και εξασφαλίστε ασφάλεια, άριστη λειτουργία, αλλά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Εμφανίσεις
5688
Φωτογραφίες
11391313_491558637669797_614504931602207824_n.jpg
21564.jpg
465465.jpg
 τίτλο.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ
Τρίτη9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ
Τετάρτη9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ
Πέμπτη9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ
Παρασκευή9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά